Nieuwe gaminglaptop nodig? Dit zijn de zes beste opties!

Het kiezen van een nieuwe laptop, het valt nog niet mee. Met zoveel verschillende merken en nog meer verschillende modellen is de keuze daadwerkelijk reuze. Daarom snappen we heel goed dat je er niet helemaal meer uitkomt. Wij gingen op onderzoek voor je uit om zo de beste gaminglaptops voor je op een rijtje te kunnen zetten.

Nieuwe gaminglaptop nodig Dit zijn de zes beste opties!
© Pixabay.com

Razer Blade

De Razer Blade is een absolute alleskunner. Deze portable computer is bijna tot in perfectie uitgebalanceerd. Hierdoor krijg jij een fantastische computer in handen die uitermate geschikt is voor gaming. Daarnaast kun je deze gaminglaptop zelf naar wens upgraden en het zo duur maken als jezelf zou willen. Daarnaast is het een computer van Razer en dat betekend natuurlijk dat je je eigen toetsenbordverlichting kunt samenstellen.

Alienware m15 R2

Deze slanke gaminglaptop van Dell is een fantastische computer om op te gamen. Het apparaat biedt zelfs Tobii Eye Tracking waardoor je games ook gedeeltelijk met je ogen kunt besturen. Tevens kun je deze computer ook helemaal naar wens samenstellen en zo jouw ultieme laptop bouwen. Ook biedt Dell je de mogelijkheid om op basis van een game je gaminglaptop samen te stellen. Zo weet je zeker dat jouw gaminglaptop aan alle vereisten voldoet van de game die jij graag wil spelen.

Razer Blade Pro 17″

Net als de Razer Blade is ook deze gaminglaptop van Razer eentje die niet in dit rijtje mag ontbreken. De Razer Blade Pro is voorzien van de allerbeste hardware die er in de hedendaagse industrie te krijgen is. Daarnaast heeft Razer er voor gekozen om ruimte te laten voor extra geheugen en opslagruimte.

Gaming
© Pixabay.com

Dell XPS 15

Ben je op zoek naar een manusje van alles? Dan is de Dell XPS 15 een hele goede keuze. Deze laptop is te gebruiken als gaminglaptop maar is daarnaast ook voor tal van andere zaken op de computer een goede keuze. Deze computer is niet perse ontwikkeld voor gaming, maar heeft een hoop potentieel. Ben je een casual gamer maar gebruik je je computer ook voor tal van andere zaken? Dan is deze computer zeker de moeite waard.

MSI GS65 Stealth

MSI komt met deze computer met een prachtige alleskunner. Deze computer komt niet met veel onnodige extraatjes en is puur gebouwd om jou precies te geven wat je zoekt in een gaminglaptop. Het design van deze portable computer heeft een prachtige design met zwart en koper. Daarnaast is deze computer superdun. Met slechts 17.9 millimeter is het de dunste computer die we in dit rijtje benoemen.

Dell G5 15

De goedkoopste uit onze test is deze topper. Voor minder dan 800 euro ben jij de gelukkige eigenaar van een Dell G5 15. Daarnaast is deze computer zeker prima te gebruiken als gaminglaptop. Deze Dell wordt standaard geleverd met de Nvidia GeForce GTX 1650 videokaart. Hierdoor kun je ook op deze computer prima gamen, prijs zegt dus lang niet alles.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *