Verfijn je outfit met een zilveren sieraad

Een bescheiden glinstering aan je oor op een feestelijke galajurk, een opvallende zilveren oorhanger op een little black dress, een zilveren ring op een roze, glanzende, satijnen bloes of een speelse oorbel met gekleurde inlegsteentjes op een warme slobbertrui? Er bestaat geen outfit waar geen zilveren oorringen bij passen. Bovendien kun je eindeloos afwisselen. Ook al heb je altijd zilver in je oren, je draagt telkens weer een ander juweel. Heb je meerdere gaatjes, dan zijn er ook verschillende combinaties mogelijk. Jij steelt de show op jouw eigen stijlvolle manier. Dit zijn een aantal mogelijkheden.

Zilveren oorringen
© My-jewellery.com

De ene ring is de andere niet

Ben je op zoek naar simpele ringen, dan begint de keuzestress al. Bij My Jewellery vind je fijne ringen, dikke ringen, kleine ringen, grote ringen, gesloten ringen, ringen die niet volledig dicht zijn en ga zo maar door. Sommige zijn effen, andere hebben dan weer een gebobbelde structuur of een gekarteld patroon. Er bestaan ook gevlochten of gedraaide modellen, geribbeld of met een ruitjespatroon. Als je aan een eenvoudige oorring denkt, denk dan allerminst aan iets saais!

Ringen met hangertjes

Hou je van wat meer beweging aan je oor, dan kun je ook gaan voor een ring met hangertje. Hierin is de keuze zo mogelijk nog groter. Sterren, hartjes, kruisjes en muntjes zijn er in allerlei uitvoeringen. Vind je dit nog iets te klassiek en ga je liever een speelsere of meer extravagante toer op, hang dan een bliksemschicht, een luipaard, een hondje of een olifant aan je oren. Durf jij een vliegtuig aan of een slang, een stierenkop of een milkshake? Of ga je meteen voor een palmboom, een zakje friet of een hamburger? Zelfs de Eiffeltoren zit in het assortiment.

Kleurrijke steentjes

Zilver valt heel goed te combineren met kleur. Een of verschillende gekleurde steentjes in het juweel geven dan ook een verfrissende en smaakvolle toets. Witte, zwarte of multi color strass steentjes komen uitstekend tot hun recht in een zilveren hangertje. Een staafje van opeengestapelde kralen aan een gedraaide oorring springt net iets meer op de voorgrond. Dan zijn er ook nog de combinaties met een grote charoiet, matsushita of peridoot steen. Een rode jade, roze quartz of zwarte onyx laat zich prachtig vangen in een zilveren houder. Een waaier aan verschillende kleuren spreidt zich voor je uit. Niet alleen kun je jouw favoriete kleur kiezen, maar wellicht vind je ook de steen die bij je persoonlijkheid past.

Nooit een fout cadeau

Geef je een paar zilveren oorringen als geschenk, dan zit je altijd goed. Ken je de smaak van de persoon aan wie je ze wil geven niet zo goed, kies dan voor een klassieke, niet te grote ring of een neutraal hangertje. Wedden dat de ontvanger altijd blij zal zijn? Want een zilveren oorring staat iedereen en komt altijd wel eens van pas. Bovendien is het zuivere materiaal heel goed te verdragen. Er zijn weinig mensen die allergisch reageren op zilver. Schitter de komende feesten 2 keer: 1 keer als schenker en 1 keer als drager van een stralend paar zilveren oorringen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *