Unieke en authentieke verzorging van huid en haar

Jijzelf bent de belangrijkste persoon. Daar moet je goed voor zorgen. Gun jezelf dan ook de dagelijkse maar unieke en authentieke verzorging van huid en haar. Dat is met de juiste producten helemaal niet zo moeilijk en een echte weldaad.
Hoewel je er ongetwijfeld al eens van hebt gehoord, beschrijven wij heel graag twee fijne merken die echt een meerwaarde aan jouw verzorgingsritueel bieden. Wanneer je eenmaal aan deze (h-)eerlijke producten bent gewend, wil je nooit meer anders.

Unieke en authentieke verzorging van huid en haar
© Pixabay.com

Rituals

Het merk Rituals biedt een zeer uitgebreid assortiment aan van bijzondere, overheerlijke en originele producten, bedoeld om je lichaam, maar ook je neus en je ogen te verwennen. De producten zijn van hoge kwaliteit en verrijken lichaam en geest en bieden ontspanning. Oosterse rituelen zijn de inspiratie voor deze producten. Met een klein beetje extra aandacht kun je je dagelijkse verzorgingsritueel in een bijzonder geluksmoment(je) omzetten.

Alleen al het bezoek aan de (online) shop is een lust voor het oog.
Je wordt als het ware de winkel binnengezogen. Behalve dat er altijd iemand beschikbaar is om je vragen te beantwoorden, kun je de producten ook testen. Testers zijn ruim aanwezig en bij de wastafel kun je bijvoorbeeld een scrub uitproberen.

Wat vind je zoal in het assortiment?

Alles voor Bath & Body zoals bad- en doucheproducten, deodorants, bodyscrubs, hand- en voetverzorging en zonbeschermingsfactoren maar ook make-up en lekkere parfums. Er is een speciale lijn voor voor baby en mama en ook de heren komen hier ruim aan bod. Zalige geuren in huis krijg je met geurkaarsen, geurstokjes, aromadiffusers, interieurspray of een textielverfrisser.

Wanneer je eenmaal een product in een bepaalde geur hebt gekozen, kun je van die geurlijn nog meerdere producten kiezen. Vind je bijvoorbeeld een doucheschuim in de lijn Happy Buddha lekker? Er is een bijpassende dry Oil en een body scrub bij te krijgen en zelfs, wanneer je van deze geur niet genoeg kunt krijgen, een interieurspray.

Olaplex

Hoewel Rituals ook haarverzorgingsproducten aanbiedt, is het merk Olaplex een koploper als het op haarverzorging aankomt. Geen wonder want het merk is dé oplossing om beschadigd haar blijvend te herstellen, met de nadruk op blijvend! Het is een misvatting dat alleen haar dat door verven is beschadigd geschikt is om met producten van dit merk te behandelen. Ook wanneer het haar door de zon, de krultang, een föhn of een stijltang is beschadigd, is dit product de oplossing.

Unieke en authentieke verzorging van huid en haa
© Pixabay.com

Hoe werkt het?

Dit merk kent een 7-staps systeem voor het herstel van je haar. Het werkt als volgt: Het haar bestaat deels uit zwavelbruggen. Deze sterke verbindingen bepalen de structuur van het haar. Deze zwavelbruggen kunnen breken, bijvoorbeeld door verven of externe hittebronnen. Wanneer deze zwavelbruggen breken ontstaan er zichtbare beschadigingen aan je haar. Je ziet dat doordat je haar doffer, droger en zwakker wordt.

De eerste twee stappen vinden in het kapsalon plaats. Met Bond Multiplier, een zeer geconcentreerd product, worden de gebroken zwavelverbindingen hersteld en met de Bond Perfector worden de resterende zwavelverbindingen hersteld en opgebouwd.

Thuis kunnen de laatste vijf stappen worden toegepast. De Hair Perfector dient eens per week te worden gebruikt. Het is een soort haarmasker dat mogelijke nieuwe beschadigingen herstelt. Het haar was je naar behoefte met de Bond Maintenance Shampoo voor reiniging en hydratie. Na het wassen breng je de Bond Maintenance Conditioner aan. Dat herstelt gespleten punten en beschadigd haar. Wanneer je je haar stijlt, biedt de Bond Smoother, een crème, bescherming tegen föhns en stijltangen. De droogtijd bij föhnen wordt verkort en je haar is gegarandeerd 72 uur pluisvrij. Tot slot geef je het haar met Bonding oil meer zachtheid, glans en een levendigere kleur. Deze olie beschermt je haar tegen hitte tot maximaal 450°! Deze producten zijn vegan, niet op dieren getest en vrij van sulfaten en parabenen.

Blijvend resultaat

Na gebruik van deze producten zal het haar minder pluizen, sterker zijn, meer glanzen en zal de haarkleur nog mooier naar voren komen.
Het grootste voordeel en de kracht van de behandeling is dat die blijvend is.
Wanneer je stopt met Olaplex zal het haar niet in zijn beschadigde staat terugvallen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *