Opkikkeren in je eigentijdse badkamer

Meestal breng je per dag meer uren door in de woonkamer of slaapkamer dan in de badkamer. Toch verdient de kleinere kamer alle aandacht in het huishouden. Een bad of douche stelt tegenwoordig meer voor dan enkel een wasbeurt voor de hygiëne. Veel bewoners komen tot rust in het warme water. Eigenlijk maakt het weinig uit of je nu in de ochtend of in de avond onder de douche stapt. Veel mensen nemen een momentje voor zichzelf als ze de knop van de sproeier open draaien.

Opfrissen in eigentijdse badkamer
© Sanitairwinkel.be

Loop maar rustig binnen
In veel badkamers speelt de kleur wit een overheersende rol bij het interieur. Een inloopdouche in een bleke tint versterkt het lichte totaalplaatje alleen maar. Ondertussen keert de kleur zwart regelmatig terug als hoofdrolspeler of in een bijrol. De designs zijn zowel beschikbaar met een mat als een helder veiligheidsglas. Over het algemeen bestaat de keuze uit een formaat van 90 centimeter of 100 centimeter. Met alle gemak stem je de lengte precies af naar eigen wens. De ontwerpen van de douches bestaan in verschillende varianten.

Welkom in de douchecabine
Hoewel de inloopdouche vrij populair geworden is, zweren heel wat mensen toch nog altijd bij de klassieke douchecabine. Meestal zijn deze afgewerkt met chroom. De voorstanders van de douchecel sluiten de ruimte liever af of vinden het alternatief mooier overkomen. In tegenstelling tot een inloopdouche krijg je te maken met deuren. Een goede afsluiting is dus van belang. Een ontwerp met een schuifdeur komt in beeld wanneer een draaideur buiten de mogelijkheden valt.

Opfrissen in eigentijdse badkame
© Sanitairwinkel.be

Tanden poetsen in stijl
Na het douchen start voor veel mensen het ritueel van het tanden poetsen. Een luxueuze kraan geeft het borstelen of een slokje water iets meer allure. Een miniem voorwerp als een wastafelkraan voegt zich makkelijk bij de stijl van de badkamer. De kraanknop hoort zich soepel open en dicht te laten draaien. De hoogte van het object zegt veel over de uitstraling van de hele wastafel. De kleur zilver duikt het meest op, maar natuurlijk bestaan ze ook in het zwart of goud.

Een persoonlijke mini-spa
Een monteur werkt de kraan netjes weg in de wand van de wastafel. Een elektronische wastafelkraan stopt met water afgeven door een tik op de drukknop. Met een kleine badkamer staat een kwartrond douchecabine het beste op zijn plaats. Binnen een meer riante ruimte blijft plaats over voor een vierkant of rechthoekig exemplaar. In allerlei woningen biedt het assortiment een passende oplossing met optimaal comfort. Tussen iedere prijsklasse zit een geschikte douche of kraan voor jouw woning.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *