Ontdek de voordelen van wicker tuinmeubelen

De laatste jaren is de tuin steeds meer een verlengstuk geworden van de woonkamer. We zitten niet meer alleen buiten als het zonnetje schijnt, maar ook in de winter genieten we van de tuin terwijl een winterse barbecue aanstaat of het haardvuur buiten brandt. Ook de tuinmeubelen gaan mee in deze trend. Tuinmeubels zijn luxer en comfortabeler geworden. Veel mensen kiezen voor wicker tuinstoelen of complete loungesets. Dat is niet voor niks, want het aanschaffen van wicker tuinstoelen heeft grote voordelen.

Ontdek de voordelen van wicker tuinmeubelen
© Tuinmeubelshop.nl

In weer en wind

De wicker tuinstoelen blijven nu een groot deel van het jaar buiten staan. Wicker is een materiaal dat hier ook prima tegen kan. Zonovergoten dagen, regen of vorst; wicker doorstaat het allemaal. Wicker bestaat uit gevlochten kunststof draden. Deze draden zijn om een kunststof frame gevlochten. Het grote voordeel is dat de draden kleurecht zijn en onder verschillende weersomstandigheden dan ook hun kleur behouden. Op momenten dat je je tuinset niet gebruikt, kan je er ter bescherming nog een hoes omheen doen. Wordt het je buiten toch te koud en te nat? Je wicker tuinstoelen zijn licht van gewicht, dus het is een kleine moeite om je stoelen te verplaatsen naar de woonkamer en daar een loungesfeer te creëren.

Ontdek de voordelen van wicker tuinmeubele
© Tuinmeubelshop.nl

Luxe en comfort

Wicker heeft dezelfde uitstraling als natuurlijk materiaal. Wicker tuinstoelen en loungesets hebben een luxe uitstraling en zijn comfortabel. Kan je je nog herinneren dat je vroeger op plastic tuinstoelen zat of op opklapbare sets? Ze waren praktisch, omdat ze stapelbaar waren of omdat ze op te klappen waren. Luxe en comfort waren daaraan ondergeschikt. De meubels van wicker mogen gezien worden en zitten net zo lekker als je fauteuil of bank in de woonkamer. Er is geen reden meer om binnen te zitten met wicker tuinmeubelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *