Zo zie je er terug jonger uit in je gezicht

We willen er allemaal goed uitzien. En er goed uitzien begint met een goede verzorging. Door de jaren heen is er heel veel veranderd in het schoonheidsideaal en in de manieren hoe je deze kunt bereiken. We leven in een wereld waarin het gebruiken van botox en fillers heel normaal is. Waar men vroeger nog voorzichtig was met het vermelden een afspraak te hebben in de botoxkliniek is het nu de normaalste zaak van de wereld geworden. Even naar de supermarkt gaan om mijn boodschappen te halen en vervolgens even naar de kliniek om de botox bij te werken. Maar niet iedereen heeft zin in cosmetische ingrepen. Naast dat je er flink wat euro’s voor moet bijtellen is het resultaat ook niet permanent. Je moet het continu bijhouden. En niet iedereen zit daar op te wachten. Gelukkig zijn er ook heel veel andere beauty tips en trucs die je kunt volgen om er jonger uit te zien in je gezicht. Tips en trucs die veel voordeliger zijn en die je zelf makkelijk kunt uitvoeren en bijhouden.

© Pexels.com

1. Ontwikkel een skincare routine

Een skincare routine is een routine waarbij je jouw gezicht de aandacht geeft die het verdiend. Elk gezicht heeft andere behoeften en het is daarom belangrijk dat je producten uitzoekt die daarop aansluiten. Wanneer je weet elke producten je wilt gebruiken, is het belangrijk dat je consistentie creëert. Je moet je routine elke dag uitvoeren. Het liefst ‘s ochtends en ‘s avonds. Alleen dan zul je resultaat zien. Je zult weer stralen als nooit tevoren en je zult merken dat de conditie van je huid er op vooruit zal gaan.

2. Werk donkere kringen en wallen weg

Donkere kringen en wallen kunnen zorgen voor een verouderde uitstraling. Daarom is oogverzorging heel belangrijk. Heb je momenteel donkere kringen onder je ogen? Geen zorgen. Deze kun je aanpakken! Om de donkere kringen onder de ogen te verzorgen kun je de Remescar Wallen en Donkere Kringen crème gebruiken. Je zult direct resultaat zien. Het resultaat na het gebruik van de crème is tot wel 10 uur zichtbaar. Ook kun je de crème combineren met je make-up. Dit zal geen effect hebben op de werking van de crème.

3. De kracht van make-up: Contour, blush en eyeliner

Met make-up kun je ook heel veel bereiken in je gezicht waardoor je er jonger uit gaat zien. Gebruik je make-up niet enkel om oneffenheden te verbergen, zet het gebruik van make-up ook in om je mooiste punten te accentueren. Daar is niet veel voor nodig. Enkel wat eyeliner, een contour product en een blush doen wonderen. Met de eyeliner kun je je ogen virtueel liften. Wanneer je jouw eyeliner aanbrengt moet je er opletten dat je deze in de buitenste ooghoek omhoog doortrekt. Wanneer je de eyeliner naar beneden laat aflopen, krijg je een hangend ooglid. Althans, zo zal het ogen. Trek je de lijn juist iets meer door naar boven, dan lijkt het net of je jouw ogen op een natuurlijke wijze hebt gelift. Met je contour en blush kun je ook je gezicht shapen en de appeltjes van je wangen accentueren. Door deze trucjes toe te passen zal je veel jonger in je gezicht ogen.

© Pexels.com

4. Praktiseer dagelijks Gezichtsyoga

Gezichtsyoga is helemaal hip en happening op het moment. Het is een trend die vanuit Amerika is overgewaaid en ook in Nederland wordt het steeds populairder om je eigen gezicht te masseren. Dit kun je gewoon met een gezichtsolie en je handen doen. Je hebt hier geen externe tools voor nodig. Het gebruik van een Gua Sha steen kan wel, maar hoeft niet. Heb je geen idee hoe de gezichtsyoga in zijn werk gaat? Op YouTube kun je hier heel veel gratis filmpjes over vinden. Deze filmpjes zijn beschikbaar in de Engelse taal maar ook in de Nederlandse taal. Door je gezicht dagelijks te masseren stimuleer je de bloedsomloop in je gezicht en zal de conditie van je gezicht zich verbeteren. Je krijgt een hele natuurlijke glow en hierdoor zul je jonger in je gezicht lijken. Het masseren van je gezicht en gezichtsyoga kun je ook preventief inzetten om rimpels te voorkomen of te verminderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *